Припадници Полицијске управе Источно Сарајево добровољно даривали крв

18.11.2019. 13:30
0
ИЗВОР: Катера

Полицијска управа Источно Сарајево, поводом обиљежавања Крсне славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Светог Архангела Михаила, данас је организовала акцију добровољног даривања крви.

У Одјељење за трансфузију крви, Јавне здравствене установе Болница Србија у Источном Сарајеву приступило је 20 припадника ПУ Источно Сарајево дарујући крв оним којима је напотребнија.

Љубиша Спасојевић,  инспектор ПУ Источно Сарајево рекао је да се два пута годишње организовано дарује крв, а осим тога припадници ПУ ИС се одазовају када је год потребно.

Из ЈЗУ Болница „Србија“ поручују је да су залихе крви у овој здравственој установи на задовољавајућем нивоу, те додају да је посебно значајан све већи број нових давалаца који се појављују сваке године.

Овом приликом полицијски службеницу су још једном показали висок степен професионализма и хуман аспект полицијске професије.

Коментари 0
Повезане вијести
Осам репрезентативаца из ЈЈК „Славије“ учествује на Отвореном првенству Балкана у Румунији Осам репрезентативаца из ЈЈК „Славије“ учествује на Отвореном првенству Балкана у Румунији
„Златни септембар“ у Источном Сарајеву: Засијајте златно у знак подршке д‌јеци обољелој од рака „Златни септембар“ у Источном Сарајеву: Засијајте златно у знак подршке д‌јеци обољелој од...
Жене не могу у затвор у Војковићима Жене не могу у затвор у Војковићима
Најчитаније
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    21h 46m
    0
  • Мајдову потврђена суспензија: Џудиста из Источног Сарајева није кажњен само због тога што се прекрстио
    16h 29m
    6
  • Тата у бијелој кочији дочекао маму и бебу испред породилишта
    18h 29m
    3
  • Умрла глумица Радмила Живковић
    23h 13m
    0
  • Бодирога не заборавља дједовину у Требињу
    23h 32m
    0