Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo dobrovoljno darivali krv

18.11.2019. 13:30
0
IZVOR: Katera

Policijska uprava Istočno Sarajevo, povodom obilježavanja Krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Svetog Arhangela Mihaila, danas je organizovala akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

U Odjeljenje za transfuziju krvi, Javne zdravstvene ustanove Bolnica Srbija u Istočnom Sarajevu pristupilo je 20 pripadnika PU Istočno Sarajevo darujući krv onim kojima je napotrebnija.

Ljubiša Spasojević,  inspektor PU Istočno Sarajevo rekao je da se dva puta godišnje organizovano daruje krv, a osim toga pripadnici PU IS se odazovaju kada je god potrebno.

Iz JZU Bolnica „Srbija“ poručuju je da su zalihe krvi u ovoj zdravstvenoj ustanovi na zadovoljavajućem nivou, te dodaju da je posebno značajan sve veći broj novih davalaca koji se pojavljuju svake godine.

Ovom prilikom policijski službenicu su još jednom pokazali visok stepen profesionalizma i human aspekt policijske profesije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji
„Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od raka „Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od...
Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
Najčitanije
  • Sjećanje: Sedam godina bez Milana Mikana Kneževića
    15m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    18h 17m
    7
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    23h 34m
    0
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    20h 17m
    3
  • Papratna njiva: Služen parastos za žrtve nekažnjenog zločina
    23h 21m
    3