Припадници РОСУ претукли двојицу српских младића код Лепосавића

08.03.2023. 11:39
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници специјалне јединице полиције самопроглашеног Косова РОСУ претукли су двојицу српских младића у селу Јошаница код Лепосавића.

Претучени младићи из Јошанице чији су иницијали Л.Ђ. /23/ и Ђ.М. /24/ налазе се на Одјељењу хирургије у Клиничко-болничком центру у Сјеверној Митровици и њихово стање је под надзором и за сада без компликација.

Ђ.М. је рекао да се са Л.Ђ. синоћ аутомобилом возио селом када су их припадници РОСУ зауставили, извукли и почели да ударају.

Он је испричао да су синоћ у 19.30 часова кренули полако колима кроз село да траже његов изгубљени телефон, а пресрела су их два џипа из којих је изашло око осам униформисаних специјалаца.

- Пришли су, извукли нас из кола и почели да малтретирају. Ударали су нас у главу у ребра и када су схватили да овде живимо пустили су нас да одемо кућама. Обојица смо у болници на хирургији - рекао је Ђ.М. за "Косово онлајн" и додао да случај нису пријавили полицији.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен још један Србин са Космета Ухапшен још један Србин са Космета
"Те ноћи горело је Косово поље, горела сам ја, горела је моја душа" "Те ноћи горело је Косово поље, горела сам ја, горела је моја душа"
Живимо за дан када ће се српска тробојка вијорити на КиМ: Зашто говор директора ВОА постаје виралан Живимо за дан када ће се српска тробојка вијорити на КиМ: Зашто говор директора ВОА постај...
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    5h 6m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    13h 58m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    7h 49m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    11h 34m
    0
  • Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
    9h 35m
    0