Pripadnici ROSU pretukli dvojicu srpskih mladića kod Leposavića

08.03.2023. 11:39
0
IZVOR: srna.rs

Pripadnici specijalne jedinice policije samoproglašenog Kosova ROSU pretukli su dvojicu srpskih mladića u selu Jošanica kod Leposavića.

Pretučeni mladići iz Jošanice čiji su inicijali L.Đ. /23/ i Đ.M. /24/ nalaze se na Odjeljenju hirurgije u Kliničko-bolničkom centru u Sjevernoj Mitrovici i njihovo stanje je pod nadzorom i za sada bez komplikacija.

Đ.M. je rekao da se sa L.Đ. sinoć automobilom vozio selom kada su ih pripadnici ROSU zaustavili, izvukli i počeli da udaraju.

On je ispričao da su sinoć u 19.30 časova krenuli polako kolima kroz selo da traže njegov izgubljeni telefon, a presrela su ih dva džipa iz kojih je izašlo oko osam uniformisanih specijalaca.

- Prišli su, izvukli nas iz kola i počeli da maltretiraju. Udarali su nas u glavu u rebra i kada su shvatili da ovde živimo pustili su nas da odemo kućama. Obojica smo u bolnici na hirurgiji - rekao je Đ.M. za "Kosovo onlajn" i dodao da slučaj nisu prijavili policiji.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uhapšen još jedan Srbin sa Kosmeta Uhapšen još jedan Srbin sa Kosmeta
"Te noći gorelo je Kosovo polje, gorela sam ja, gorela je moja duša" "Te noći gorelo je Kosovo polje, gorela sam ja, gorela je moja duša"
Živimo za dan kada će se srpska trobojka vijoriti na KiM: Zašto govor direktora VOA postaje viralan Živimo za dan kada će se srpska trobojka vijoriti na KiM: Zašto govor direktora VOA postaj...
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    6h 24m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    7h 8m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    11h 13m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    11h 17m
    2
  • Djevojčica pala sa 13. sprata i preživjela
    23h 1m
    0