Приведен због сумње да је дјеци од брата дао екстази

04.09.2019. 13:31
0
ИЗВОР: Блиц

Новопазарска полиција ухапсила је Перицу Д. (32) из овог града због сумње да је синоћ дјеци од шест и три године, иначе дјеци свог брата, дао по једну таблету екстазија, незванично сазнаје “Блиц”.

Према незваничним информацијама, дјечак и дјевојчица су дјеца Перициног брата, а све се десило у породичној кући у новопазарском насељу Ћеримиџиница.

Слика

-Он је малишанима дао по једну таблетицу екстазија, након чега су она почела чудно да се понашају. Како је такво понашање потрајало, све је примијетила њихова мајка која је дјецу повела код доктора - испричао је  Блицу извор из истраге.

-Дјеца су примљена у ошамућеном стању, након чега је примијењена терапија детоксикације и испирање желуца. Малишани су задржани на посматрању током ноћи и данас се осјећају добро - кажу у Општој болници у Новом Пазару.

Перици је одржано задржавање до 48 сати, а терети се да је починио два кривична дјела - неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога.

Према незваничним информацијама, он је неколико пута хапшен због посједовања наркотика, али  и крађа.

Коментари 0
Повезане вијести
Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године
Родитељима у Српској премало 15 дана боловања за његу дјетета Родитељима у Српској премало 15 дана боловања за његу дјетета
Пронађена опојна дрога код два лица у Источној Илиџи Пронађена опојна дрога код два лица у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    20h 40m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    18h 54m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    16h 44m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    9h 9m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    14h 42m
    0