Приведена двојица осумњичених, пожар под контролом

23.03.2024. 09:09
0
ИЗВОР: srna.rs

Двоје људи осумњичених да су учествовали у терористичком нападу недалеко од Москве приведено је у региону Брјанск након потјере аутомобилима, рекао је посланик Александар Кинштајн на платформи "Телеграм".

Он је додао да су други осумњичени побјегли пјешке у оближњу шуму.

Мушкарци у маскирним униформама отворили су синоћ ватру из аутоматског оружја на посјетиоце концерта у близини Москве, убивши најмање 60 људи, а ранивши 150, укључујући петоро дјеце, у нападу за који је одговорност преузела "Исламска држава".

Ватрогасци су на лицу мјеста и гасе остатке пожара, који је већином стављен под контролу, саопштило је Министарство за ванредне ситуације.

Министарство је саопштило да је око 13.000 квадратних метара седмоспратнице – око трећине њене укупне површине – било захваћено пожаром.

Хеликоптери су бацили око 160 тона воде на зграду. Ријека Москва протиче у близини објеката, који такође укључују тржни центар, конференцијски центар и хотел у власништву "Крокус групе", наводи "Раша тудеј".

Коментари 0
Повезане вијести
Руси напредују код Харкова: Украјински војници се предају, а официри се свађају Руси напредују код Харкова: Украјински војници се предају, а официри се свађају
Војна парада у Москви: Учествовало 9.000 људи (ФОТО,ВИДЕО) Војна парада у Москви: Учествовало 9.000 људи (ФОТО,ВИДЕО)
Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус
Најчитаније
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    11h 36m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    11h 42m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    11h 40m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    1h 18m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    10h 31m
    0