Привредник из Солуна уручио помоћ социјално угроженим из Источног Новог Сарајева

05.01.2022. 14:58
0
ИЗВОР: СРНА

Угледни привредник из Солуна Пол Јеројанис уручио је данас 12 пакета помоћи за социјално угрожено становништво са подручја општине Источно Ново Сарајево.

Јеројанис је изјавио новинарима да је разговарао да замјеником начелника општине Источно Ново Сарајево Александром Kостовићем, након чега је дошло до ове сарадње и реализације додјеле пакета помоћи.

- Ова донација је од мојих родитеља. Ми смо веома срећни што смо могли да помогнемо 12 породица. Надам се и у будућности када буде изражена потреба или жеља да будемо овдје, да ћемо и бити. Желимо срећан Божић свима и радосну и срећну 2022. годину - поручио је Јеројанис.

Kостовић је истакао да су Јеројанис и његова породица одлучили да обрадују 12 социјално угрожених породица из ове локалне заједнице и тиме настављају традицију грчког народа који је увијек помагао српском народу и био присутан у тешким тренуцима.

Kостовић је истакао да Јеројанис већ неко вријеме живи у Сарајеву и изразио је жељу да помогне социјално угроженим породицама на овај начин.

Породице којима је помоћ уручена су изразиле захвалност донаторима и општинској управи.

Коментари 0
Повезане вијести
Тешко повријеђен мотоциклиста у саобраћајној незгоди у Дечанској улици Тешко повријеђен мотоциклиста у саобраћајној незгоди у Дечанској улици
Удес у Дечанској улици (ФОТО) Удес у Дечанској улици (ФОТО)
Украдене таблице у Источном Новом Сарајеву Украдене таблице у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
 • Посљедњи испраћај Далибора Пљеваљчића
  11h 33m
  0
 • Обавјештење о пријему захтјева категорисаних бораца ВРС на јединствени мјесечни борачки додатак
  13h 22m
  0
 • Александра је побиједила рак са метастазама на седам органа
  18h 4m
  1
 • Бањанин: Научни рад објављен у врхунском међународном часопису - доказ да се у Источном Сарајеву школују квалитетни кадрови
  15h 58m
  4
 • Сандри Савић потребни добровољни даваоци крви на ВМА
  7h 54m
  0