Privrednik iz Soluna uručio pomoć socijalno ugroženim iz Istočnog Novog Sarajeva

05.01.2022. 14:58
0
IZVOR: SRNA

Ugledni privrednik iz Soluna Pol Jerojanis uručio je danas 12 paketa pomoći za socijalno ugroženo stanovništvo sa područja opštine Istočno Novo Sarajevo.

Jerojanis je izjavio novinarima da je razgovarao da zamjenikom načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo Aleksandrom Kostovićem, nakon čega je došlo do ove saradnje i realizacije dodjele paketa pomoći.

- Ova donacija je od mojih roditelja. Mi smo veoma srećni što smo mogli da pomognemo 12 porodica. Nadam se i u budućnosti kada bude izražena potreba ili želja da budemo ovdje, da ćemo i biti. Želimo srećan Božić svima i radosnu i srećnu 2022. godinu - poručio je Jerojanis.

Kostović je istakao da su Jerojanis i njegova porodica odlučili da obraduju 12 socijalno ugroženih porodica iz ove lokalne zajednice i time nastavljaju tradiciju grčkog naroda koji je uvijek pomagao srpskom narodu i bio prisutan u teškim trenucima.

Kostović je istakao da Jerojanis već neko vrijeme živi u Sarajevu i izrazio je želju da pomogne socijalno ugroženim porodicama na ovaj način.

Porodice kojima je pomoć uručena su izrazile zahvalnost donatorima i opštinskoj upravi.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere u Istočnom Novom Sarajevu Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere u Istočnom Novom Sarajevu
Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva
Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena zbog niskih temperatura
Najčitanije
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    16h 10m
    0
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    14h 59m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    17h 36m
    0
  • Drama u Madridu: Nadal izgubio živce, svađao se sa sudijom (VIDEO)
    17h 41m
    0
  • Sara Ćirković šampionka Evrope: Presrećna sam i preponosna
    17h 9m
    0