Привремени прекид електричне енергије у Источном Сарајеву

14.12.2021. 07:34
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа није било порода.

Љекарску интервенцију затражило је 48 пацијената.

Електродистрибуција:

Из Електродистрибуције Пале обавјештавају кориснике да ће данас, због радова на 10 кВ воду Тилава, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 15.00 часова.

Без електричне енергије ће бити потрошачима у насељима: Топлик, Тилава, Клек, Тврдимићи, Росуље, Томино Брдо, Козаревићи, Станојевићи, Петровићи, Студенковићи, Међуши, Кумани, Луке и Павловац (Требевић).

Пале: Због радова на 35 kV далеководу ''Јахорина'' доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 06.00 до 7.45 часова дијелу потрошача на подручју  Јахорине. Напајање ће бити обезбијеђено у  трафостаницама: Вучко, Дом Јна, Термаг, Пољице, Унипак и Јахорина војна.

Соколац: Квар на 10 кв далеководу “Каљина“, двије трафо станице без напона (Бања Лучица 1 и 2).

Водоснабдијевање града питком водом уредно.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у току протекла 24 часа није било порода.

Љекарску интервенцију затражило је 19 пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 6 пацијената.

Територијалне ватрогасне јединице имале су једну интервенција у посљедња 24 часа.

Рогатица: Запаљен путнички аутомобил у граду. Интервенисала два ватрогасца са једним ватрогасним возилом у времену од 21.47-22.30 часова.

Пожар угашен.

У Републици Српској и ФБиХ јутрос се саобраћа отежано, посебно у планинским предјелима гдје има угаженог снијега, а издвајају се путни правци Кнежево-Угар, Мркоњић Град - Млиниште, Сарајево-Рогатица преко Романије, Сарајево-Фоча преко превоја Рогој и Власеница - Хан Пијесак преко превоја Хан Поглед.

Због сњежних сметова у прекиду је саобраћај на регионалном путу Улог - Кланци преко превоја Морине, саопштено је из Ауто-мото савеза /АМС/ Српске.

У нижим предјелима саобраћа се мјестимично по мокрим и клизавим коловозима, а због ниске температуре могућ је наилазак на поледицу, посебно преко мостова, надвожњака и на прилазима тунелима.

Из АМС возачима савјетују опрезну и спорију вожњу, те да на пут не крећу без зимске опреме.

Због активираног клизишта на дионици магистралног пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи /на линији разграничења/, саобраћа се отежано, једном траком.

На регионалном путу Бистрица-Подграб, због активираног клизишта, саобраћа се наизмјенично, једном траком. У току је санација овог клизишта.

На магистралном путу Брод на Дрини - Гранични прелаз Шћепан Поље, до 15. децембра од 8.00 до 16.00 часова долазиће до повремених обустава саобраћаја у интервалима 30 минута обуставе и 10 минута пропуштања возила, због бушачко-минерских радова.

На магистралном путу Брод на Дрини-Гранични прелаз Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен због бројних одрона и опасности од клизишта.

Забрањен је саобраћај за теретна возила чија укупна маса премашује 12,5 тона на дионици регионалног пута Поље-Подновље због оштећења коловоза, за теретна возила масе веће од 30 тона на надвожњаку у мјесту Трн, а на дионици Брод на Дрини-Шћепан Поље за сва возила укупне масе веће од 16 тона.

На граничним прелазима у БиХ јутрос нема дужих задржавања.

Коментари 0
Повезане вијести
У Српској рођено 15 беба У Српској рођено 15 беба
Промјенљиво са повременом слабом кишом Промјенљиво са повременом слабом кишом
Град богатији за дјевојчицу Град богатији за дјевојчицу
Најчитаније
  • Грађани траже помоћ због змија
    23h 33m
    1
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    9h 26m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    12h 50m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    8h 19m
    0
  • Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО)
    11h 11m
    0