Продужен рок за пријаву на обуку војних пилота

02.06.2020. 09:55
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Министарство унутрашњих послова Републике Српске донијело је Одлуку о продужењу рока за пријем докумената по јавном конкурсу за избор кандидата из грађанства за упућивање на школовање и обуку на Војној академији Министарства одбране Републике Србије, студијски програм Интегрисане академске студије Војно ваздухопловство.

Рок за пријем докумената по Конкурсу објављеном у дневним новинама "Глас Српске" 13. маја ове године, продужава се за 15 дана од дана објављивања Одлуке, односно до 16. јуна 2020. Године, саопштено је из МУП-а РС.

Избор кандидата за школску 2020/2021. годину врши се из грађанства.

На основу извршене селекције, МУП Српске ће направити коначан избор пет кандидата који ће бити упућени на школовање на Војну академију. Школовање траје пет година.

Право учешћа на конкурсу имају кандидати који испуњавају све опште и посебне услове који су наведени у конкурсу.

Све  потребне информације заинтересовани кандидати могу добити на интернет страници Управе за полицијску обуку (www.education.muprs.org) и у Јединици за основну обуку – Полицијској академији на бројеве телефона 051/333-606.

Коментари 0
Повезане вијести
Претреси и хапшења на подручју Источног Сарајева, Бањалуке и Зворника Претреси и хапшења на подручју Источног Сарајева, Бањалуке и Зворника
Полиција се огласила о дојави о бомби у Градској управи Бањалука Полиција се огласила о дојави о бомби у Градској управи Бањалука
Грађани да не отварају поруке сумњивог садржаја у апликацији "вибер" Грађани да не отварају поруке сумњивог садржаја у апликацији "вибер"
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    5h 24m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    4h 8m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    20h 21m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    16h 35m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    21h 27m
    0