Проф. др Ерић постао почасни професор једног од најстаријих медицинских Универзитета у Индији

28.07.2019. 10:09
0
ИЗВОР: nebojsavukanovic.info

Др Ерић добија велика признања за свој рад на меридијанима широм свијета. Тако је јуче проф. др Дражан Ерић на великој церемонији организованој у његову част на медицинском Универзитету Раџиф Ганди, добио титулу почасног професора хирургије. Прије њега за почасне професоре и лауреате, између осталих, проглашени су и  Питер Бренан, предсједник Удружења британских оралних и максилофацијалних хирурга, и др Џорџ Борахас, предсједник Бразилске асоцијације реконструтивних хирурга главе и врата.

СликаСлика

Поводом додјеле титуле почасног професора, на медицинском Универзитету Раџиф Ганди организована је велика свечаност којој је присуствовало неколико стотина професора и студената једног од најстаријих медицинских Универзитета у Индији, а професор Ерић је одржао студентима и колегама два предавања на тему реконструктивне хирургије главе и врата, те естетске хирургије носа.

СликаСлика

Боравак др Ерића у Индији привукао је велику пажњу тамошње јавности, а након свечаности дао је и интервју за државну телевизију Индије.

Слика

Др Дражан Ерић је један од наших најугледнијих љекара и пластичних хирурга, а признање из Индије је још знак и показатељ колико су наши стручњаци цијељени широм свијета.

Коментари 0
Повезане вијести
Стравична несрећа: Џиновски билборд пао на пумпу, има мртвих Стравична несрећа: Џиновски билборд пао на пумпу, има мртвих
Три жене заражене ХИВ-ом током козметичког третмана Три жене заражене ХИВ-ом током козметичког третмана
"Епл" најскупљи бренд на планети "Епл" најскупљи бренд на планети
Најчитаније
  • У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
    6h 36m
    0
  • Соколац: Уплатио новац, теретно моторно возило му није испоручено
    6h 53m
    2
  • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
    21h 30m
    0
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    7h 29m
    3
  • Ненад Маринковић студент генерације са просјеком 10,00
    5h 58m
    0