Пројекат ученика СШЦ "Источна Илиџа": Соба за боравак и одмор

09.03.2021. 16:32
0
ИЗВОР: Катера

Ученици Средњошколског центра "Источна Илиџа" у фази су израде пројекта из демократије у оквиру теме "Ја, грађанин", а с циљем добијања просторије за боравак и одмор ученика између часова и током одмора.

- Проблем који смо изабрали је управо тај простор или соба за одмор, која би им много значила, посебно за оне ученике који због времена поласка или доласка аутобуса, долазе прије наставе или због истог морају да чекају сат времена и дуже након наставе, те то вријеме проводе по угоститељским објектима или аутобуској станици, а значило би им да буду у школи - наводе ученици ове школе.

Кажу да би та просторија била самоуслужног типа, са аутоматима за кафу или пиће, са намјештајем за сједење попут "лејзи бегова", столова и столица, а не класичним школским намјештајем.

- Наша идеја је везана за изградњу нове зграде Средњошколског центра "Источна Илиџа" и тим поводом смо разговарали са начелником општине, чију имамо сагласност по том питању. Речено нам је да имамо сасвим довољно простора у оквиру пројекта изградње нове зграде - рекли су нам ученици ове школе.

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    5h 40m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    4h 24m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    20h 37m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    16h 51m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    21h 43m
    0