Projekat učenika SŠC "Istočna Ilidža": Soba za boravak i odmor

09.03.2021. 16:32
0
IZVOR: Katera

Učenici Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža" u fazi su izrade projekta iz demokratije u okviru teme "Ja, građanin", a s ciljem dobijanja prostorije za boravak i odmor učenika između časova i tokom odmora.

- Problem koji smo izabrali je upravo taj prostor ili soba za odmor, koja bi im mnogo značila, posebno za one učenike koji zbog vremena polaska ili dolaska autobusa, dolaze prije nastave ili zbog istog moraju da čekaju sat vremena i duže nakon nastave, te to vrijeme provode po ugostiteljskim objektima ili autobuskoj stanici, a značilo bi im da budu u školi - navode učenici ove škole.

Kažu da bi ta prostorija bila samouslužnog tipa, sa automatima za kafu ili piće, sa namještajem za sjedenje poput "lejzi begova", stolova i stolica, a ne klasičnim školskim namještajem.

- Naša ideja je vezana za izgradnju nove zgrade Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža" i tim povodom smo razgovarali sa načelnikom opštine, čiju imamo saglasnost po tom pitanju. Rečeno nam je da imamo sasvim dovoljno prostora u okviru projekta izgradnje nove zgrade - rekli su nam učenici ove škole.

Komentari 0
Povezane vijesti
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Prekinuta "Gimnazijada": Učenik pretukao profesora Prekinuta "Gimnazijada": Učenik pretukao profesora
Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    20h 7m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    21h 40m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    18h 6m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    20h 19m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    10h 48m
    3