Прољећна понуда телефона у м:тел-у

01.03.2022. 15:39
0
ИЗВОР: Катера

У мартовској м:тел веб понуди телефона по повољнијој цијени и на рате, потражите првокласне Xiaomi Mi 10T, BlackShark 4 ili OnePlus Nord уређаје и спојите их са Топ претплата тарифом за потпуно уживање у комуникацији.

Са Xiaomi Mi 10Т моћним телефоном покрените своју креативност, упознајте умјетничке режиме и искажите свој стил. Подржан са Qualcomm® Snapdragon™ 865, овај модел нуди невјероватну ефикасност и перформансе на великом екрану, једним од најбољих на тржишту.

 

Са моћним објективом, посебним режимима сликања и напредним филтерима, Mi 10T претвара ваше фотографије у права умјетничка дјела. Дуготрајно уживање на овом телефону омогућује батерија од 5000 mAh са брзим пуњењем од 33 W.

У м:тел понуди, фантастични Mi 10T купите по цијени од 99,25 КМ, а остатак платите на рате од 17,25 KM.

Xiaomi Black Shark 4 није само снажни гејмерски телефон, већ прави премиум модел који ће вам на првокласан начин омогућити аудио и визуелни доживљај, врхунске фотографије и брзину у свему што радите. Издвајају га моћан дизајн и снажне перформансе, а у м:тел понуди добићете и поклон окидач – Black Shark gaming triggers.

Моћни Black Shark 4 потражите по цијени од 141,12 KM а остатак платите на рате од 24,56 KM.

Са OnePlus Nord паметним телефоном нећете правити компромисе. Овај приступачан телефон, модерног дизајна и са сјајним карактеристикама нуди вам све што желите од квалитетног уређаја. Својом цијеном припада средњој категорији паметних телефона, али је по својим могућностима много више од тога.

У посебној понуди, одлични OnePlus Nord купите по цијени од 69,31 КМ, а остатак платите на рате од 12,03 КМ.

Xiaomi Mi 10T, Black Shark 4 или OnePlus Nord телефон потражите у м:тел веб шоп-у по повољнијој цијени и уз брзу и бесплатну доставу.

Више информација о овим моделима телефона сазнајте на www.mtel.ba или се информишите путем телефона 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    12h 8m
    8
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    10h 10m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    9h 3m
    0
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    9h 8m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    8h 11m
    1