Прољећна понуда топ телефона у м:тел-у

05.05.2022. 14:06
0
ИЗВОР: katera.news

Осјетите енергију тренутка на новом телефону јер вас чека одлична Топ тарифа и сјајна понуда топ телефона на рате.

Откријте могућности Honor 50 Lite телефона који вам нуди четири адута да управо он буде ваш избор: брзи SuperCharge 66 W пуњач, велики FullView екран од 6,67 инча, четворострука камера од 64 MP и дуготрајна батерија.

Гледајући садржај на екрану или снимајући нови, са овим уређајем ћете уживати у љепоти детаља, а Honor 50 Lite ће вам увијек бити доступан и пун енергије.

Првокласни Samsung Galaxy A52S унаприједиће ваш доживљај коришћења у свему што радите. Уживаћете у погледу на великом Super AMOLED екран живих боја који гарантује јасан приказ и на јакој дневној свјетлости а са два звучника имаћете стерео звук и без слушалица.

Увијек оштра и стабилна, четверострука камера Galaxy A52S телефона је опремљена ултра високом резолуцијом за снимање фантастичних фотографија а предња камера од 32 MP снима одличне селфије који ће изгледати попут филмских.

Цјеновно наприступачнији телефон из мајске понуде топ телефона, Huawei Redmi Note 10 5G је квалитетно заокружен буџетски уређај. На великом екрану све ради флуидно и глатко а квалитетна батерија од чак 5000 mAx омогућиће вам дуготрајан рад.

Redmi Note 10 5G има троструку камеру од 48 MP, FHD+ DotDisplay екран од 6,5 инча са брзином освјежавања од 90 Hz, а покреће га 7 nm процесор високих перформанси.

Доживите прољеће на екрану новог, топ телефона из м:тел схоп понуде!

Више информација о Honor 50 Lite, Samsung Galaxy A52S i Redmi Note 10 5G телефонима на рате потражите у најближем м:тел продајном мјесту, бесплатним позивом на 0800 50 000 или на адреси www.mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    7h 13m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 9m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    21h 53m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    23h 5m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    19h 38m
    0