Proljećna ponuda top telefona u m:tel-u

05.05.2022. 14:06
0
IZVOR: katera.news

Osjetite energiju trenutka na novom telefonu jer vas čeka odlična Top tarifa i sjajna ponuda top telefona na rate.

Otkrijte mogućnosti Honor 50 Lite telefona koji vam nudi četiri aduta da upravo on bude vaš izbor: brzi SuperCharge 66 W punjač, veliki FullView ekran od 6,67 inča, četvorostruka kamera od 64 MP i dugotrajna baterija.

Gledajući sadržaj na ekranu ili snimajući novi, sa ovim uređajem ćete uživati u ljepoti detalja, a Honor 50 Lite će vam uvijek biti dostupan i pun energije.

Prvoklasni Samsung Galaxy A52S unaprijediće vaš doživljaj korišćenja u svemu što radite. Uživaćete u pogledu na velikom Super AMOLED ekran živih boja koji garantuje jasan prikaz i na jakoj dnevnoj svjetlosti a sa dva zvučnika imaćete stereo zvuk i bez slušalica.

Uvijek oštra i stabilna, četverostruka kamera Galaxy A52S telefona je opremljena ultra visokom rezolucijom za snimanje fantastičnih fotografija a prednja kamera od 32 MP snima odlične selfije koji će izgledati poput filmskih.

Cjenovno napristupačniji telefon iz majske ponude top telefona, Huawei Redmi Note 10 5G je kvalitetno zaokružen budžetski uređaj. Na velikom ekranu sve radi fluidno i glatko a kvalitetna baterija od čak 5000 mAx omogućiće vam dugotrajan rad.

Redmi Note 10 5G ima trostruku kameru od 48 MP, FHD+ DotDisplay ekran od 6,5 inča sa brzinom osvježavanja od 90 Hz, a pokreće ga 7 nm procesor visokih performansi.

Doživite proljeće na ekranu novog, top telefona iz m:tel shop ponude!

Više informacija o Honor 50 Lite, Samsung Galaxy A52S i Redmi Note 10 5G telefonima na rate potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi www.mtel.ba.

Komentari 0
Povezane vijesti
M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu
Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta
Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa! Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    2h 3m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    14h 40m
    2
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    18h 28m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    23h 32m
    1
  • Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put
    18h 12m
    0