Промијенио шест странака и све завршиле у опозицији

19.10.2020. 14:00
0
ИЗВОР: nebojsavukanovic.info

Одборник у Скупштини града Требиња Неђо Ћебеџија је таличан, у коју год владајућу партију да пређе она брзо доживи пораз и оде у опозицију, а Неђо мора да пакује кофере и сели се до прве владајуће странке, написао је Небојша Вукановић, посланик у Клубу СДС-а у Народној скупштини Републике Српске, на својој званичној интернет страници.

Тако је Неђо из СДС-а прешао у ДП-е, који је нестао, па у НДП-е, када постаје замјеник градоначелника и након одласка Чавићеве странке у опозицију прелази у ПДП-е.

Након што је ПДП-е изгубио локалне изборе у Требињу 2016. године напустио је и Иванића, постао „независни“ и прешао у Електропривреду Републике Српске, а прије неколико мјесеци скрасио се у ДНС-у.

Некако му се не да, јер је послије само неколико мјесеци и ДНС пуштен низ воду код Додика са Нешићем, па ће Неђо поново морати пут под ноге, додао је Вукановић.

- Апелујем на Неђа да не иде у приколице и филијале већ да директно пређе код Луке у СНСД-е и потопи их, зада им коначан ударац и тако заврши узбудљиву политичку каријеру… - закључује Вукановић.

Коментари 0
Повезане вијести
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 7m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    5h 5m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    13h 31m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    11h 46m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    13h 25m
    0