Промотивна цијена 4Г картице до краја мјесеца

25.07.2023. 17:17
0
ИЗВОР: katera.news

За све кориснике мобилне телефоније компаније м:тел, а који још нису замијенили своју СИМ 3Г картицу за 4Г, важна напомена је да је право вријеме да то учине до краја овог мјесеца. Наиме, до тог периода нову, 4Г картицу ћете добити по промотивној цијени од 1 КМ + ПДВ.

Подсјећамо вас да ћете замјеном картице унаприједити брзину вашег мобилног интернета, а нећете имати ни проблеме с мрежом када сте у ромингу, будући да се 3Г мреже гасе широм свијета.

Свакако, компанија м:тел вам и овога љета ставља на располагање још богатије понуде роминг тарифних опција за што угоднији боравак у иностранству. Хит ове сезоне је Нет роминг Европа тарифна опција за претплата кориснике, која ће вам омогућити да користите мобилни интернет у више од 30 европских земаља!

У понуди је избор од три, седам или 15 дана важења, а и ову тарифну опцију, као и за већ постојеће за појединачне земље, можете активирати слањем СМС-а, путем путем м:го БиХ апликације, путем УССД менија „Мој мени“, позивом кода *100#, путем wеб странице м:тел-а, као и путем апликације/портала „Мој м:тел“.

Детаљније информације о замјени картице, као и о роминг тарифним опцијама за постпејд кориснике пронађите на сајту www.mtel.ba или позовите на број телефона 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    17h 44m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    16h 39m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    11h 27m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    12h 33m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    21h 1m
    0