Пронађен кокаин и марихуана код лица у Палама

16.09.2019. 11:49
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево су на основу претходно прикупљених оперативних сазнања, уз надзор и сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, а по наредби основног суда Соколац извршили претрес стана и помоћних објеката које користи лице А.В. у Улици Добросава Јевђевића у Палама.

Приликом претреса код наведеног лица пронађена је и одузета једна пвц кеса са садржајем бијеле праскасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин,  29 пвц пакетића са садржајем суве зељасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана и једна дигитална вага за прецизно мјерење.

Након документовања предмета, надлежном тужилаштву, против А.В. биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“ Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    14h 18m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    12h 32m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    10h 22m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    13h 37m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    8h 20m
    0