Pronađen kokain i marihuana kod lica u Palama

16.09.2019. 11:49
0
IZVOR: Katera

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo su na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, uz nadzor i saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a po naredbi osnovnog suda Sokolac izvršili pretres stana i pomoćnih objekata koje koristi lice A.V. u Ulici Dobrosava Jevđevića u Palama.

Prilikom pretresa kod navedenog lica pronađena je i oduzeta jedna pvc kesa sa sadržajem bijele praskaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain,  29 pvc paketića sa sadržajem suve zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje.

Nakon dokumentovanja predmeta, nadležnom tužilaštvu, protiv A.V. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Dani sjećanja: „Jugoslovenstvo, ideja koja je Srbe koštala milionskih žrtava“ Dani sjećanja: „Jugoslovenstvo, ideja koja je Srbe koštala milionskih žrtava“
U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama
Humanitarna premijera filma „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ u Palama Humanitarna premijera filma „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ u Palama
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    9h 8m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    20h 41m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    20h 22m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    7h 22m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    5h 12m
    0