Пронађена опојна дрога код два лица у Источној Илиџи

29.03.2024. 10:46
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, Одјељење за организовани криминалитет и дроге лишили су слободе два лице.

- Слободе је лишено лици иницијала Е.С. из Новог Града, Кантон Сарајево, због постојања основа сумње да је починио кривично дјело „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“,  и лице иницијала Б.И. из Источне Илиџе због постојања основа сумње да је починио кривична дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“,  и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ – саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

У саопштењу се додаје да се лице E.С. сумњичи да је 27. 3.2 024. у моменту контроле од стране полицијских службеника у насељу Добриња у Источној Илиџи код себе посједовао опојну дрогу спид укупне масе 17,05 грама, док се Б.И. сумњичи да је истог дана, у свом стану у Источној Илиџи посједовао опојну дрогу спид (0,5 грама) и екстази (32 комада), која је пронађена приликом претреса, на основу наредбе Основног суда Соколац.

Такође, код наведеног пронађено је и 16 комада метака различитог калибра.

У току је документовање предмета након чега ће Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево против осумњичених бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Sale 29.03.2024. 12:37
    Molim policiju da ovakve prebiju da im na pamet vise ne padne droga. Da mi je dijete rodjeno udri!
Повезане вијести
Ухапшен због крађе у Хан Пијеску Ухапшен због крађе у Хан Пијеску
Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге
Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 7m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 6m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 42m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 3m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 46m
    9