Пронађено шест килограма марихуане, ухапшено једно лице

12.02.2020. 11:45
0
ИЗВОР: Srna

Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево на подручју општине Нови Град одузели су шест килограма марихуане и ухапсили лице чији су иницијали А.Д.

Марихуана је пронађена приликом претреса куће и пратећих просторија на подручју сарајевске општине Ново Сарајево, а које користи ухапшено лице.

Ово лице је ухапшено јуче, због постојања сумње да је починило кривично дјело неовлаштена производња и промет дроге, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Након завршене криминалистичке обраде, наведено лице ће уз извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предато у надлежност Кантоналном тужилаштву.

У саопштењу је наведено да је полиција јуче ухапсила и тридесетједногодишњег мушкарца чији су иницијали Д.П. због сумње да је починио тешку крађу.

Он је у недјељу, 9. фебруара, у Улици Мусе Ћазима Ћатића, сарајевска опшина Стари Град, украо путничко моторно возило "хјундаи" - власништво лица из Пољске чији су иницијали П.М.

Код Д.П. су приликом претреса пронађени објектив и футрола дигиталног фото-апарата.

-Полицијски службеници настављају рад на документовању наведеног кривичног дјела- навели су из кантоналног МУП-а.

У саопштењу је наведено да су синоћ у општинама Нови Град и Ново Сарајево опљачкане двије продавнице - "Слатка кућа" и "Дени пром", из којих су украдене одређене суме новца.

Из МУП-а су навели да је непознато лице приликом обје пљачке уз пријетњу ножем украло новац, а затим се удаљило у непознатом правцу.

Припадници МУП-а Кантона Сарајево настављају рад на расвјетљавању и документовању кривичних дијела, идентификацији и проналаску починилаца.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшено седам лица због дјечије порнографије Ухапшено седам лица због дјечије порнографије
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    6h 15m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    3h 26m
    2
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    19h 12m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    17h 34m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    19h 48m
    3