Провокације албанских навијача испред Цркве Богородице Љевишке

04.10.2020. 19:04
0
ИЗВОР: СРНА

Група албанских навијача из Призрена окупила се данас испред Цркве Богородице Љевишке узвикујући "Косово је срце Албаније".

Навијачи, који припадају групи "Арпађетек", објавили су на друштвеним мрежама да је то реакција на јучерашње окупљање Срба испред Богословије и наводно њихово фотографисање и узвикивање "Косово је срце Србије", пренијели су приштински медији на албанском језику.

Током окупљања припадника албанске навијачке групе саобраћај је улицом, која пролази поред Богородице Љевишке, зауставила косовска полиција и није дозволила навијачима да уђу у порту српске богомоље.

Косовска полиција уз Цркву Богородице Љевишке  24 сата дневно обезбјеђује и Цркву Светог Ђорђа и Призренску Богословију у насељу Поткаљаја, које је законом заштићено подручје.

Коментари 0
Повезане вијести
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Српској породици у Липљану украдено више од 25 оваца Српској породици у Липљану украдено више од 25 оваца
Страшна прича из Грачанице: НАТО нам је убио дјецу - умјесто имена остале три тачке... Страшна прича из Грачанице: НАТО нам је убио дјецу - умјесто имена остале три тачке...
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    4h 13m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    15h 46m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    15h 27m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    20h 38m
    0
  • У суботу обиљежавање 32 године од злочина у Добровољачкој
    22h 22m
    13