Пртвар поново добио повјерење

07.06.2020. 17:02
0
ИЗВОР: sportdc

У Источном Сарајеву одржана је изборна Скупштина Удружења фудбалских судија и инструктора Сарајевско – романијског подручја, на коме је за предсједника поново изабран Драган Пртвар.

Некада истакнути савезни фудбалски судија, а потом инструктор и контролор ФС/НС БиХ ову функцију обављао је и у протеклом мандату од четири године, па је његов поновни избор потврда да је добро радио у прошлом периоду.

Изабрано је и 13 нових чланова Скупштине УФСИПСР, а то су: Давор Вукашиновић, Стефан Ђурић, Владимир Бјелица, Никола Тешановић, Немања Вујадин, Марко Домазет, Слађан Дошло, Младен Поповић, Весна Милетић , Милан Тадић, Немања Јовичић, Милорад О. Лале и Ристо Ивановић. Замјенски чланови Скупштине су Радомир Берјан, Рајко Ђурић, Зоран Сокнић, Мирослав Љубоја, Стефан Вујичић и Страхиња Трифковић.

Извршни одбор уз предсједника Драгана Пртвара сачињаваће и потпредсједници Далибор Драшковић и Драгомир Ђајић и чланови Горан Мухаремовић и Славко Марјановић.

Дисциплинску комисију чине: предсједник Добро Скакавац и чланови Ђорђе Грубачић и Мирослав Бјелица. Апелациону комисију представљаће предсједник Боро Елчић и чланови Јово Карић и Бојан Пејић.

У Надзорни одбор изабрани су предсједник Дражен Вукојичић и чланови Данило Јасика и Урош Ковачевић.

За чланове Скупштине ФС ПСР предложени су Стефан Тешановић и Слађан Дошло.

Слика

Након избора нови – стари предсједник УФСИПСР, Драган Пртвар захвалио се на указаном повјерењу и истакао задатке који су пред овом организацијом у наредном периоду.

- Трудили смо се у протекле четири године мог мандата да ојачамо УФСИПСР што смо и успјели. Наше судије показују и потврђују квалитет у свим ранговима такмичења на подручју БиХ и Републике Српске. Успјели смо да уз добар рад очувамо јединство и слогу међу постојећим судијским кадром, инструкторима и контролорима, што нам отвара простор да и у будућности будемо примјер у фудбалској породици окупљеној око ФС ПСР и ФС РС. Свакако да нам је главни циљ да ојачамо судијски кадар у свим срединама, а које су под ингеренцијом нашег Удружења и да произведемо што већи број младих судија. Трајаћемо онолико дуго колико будемо добро и квалитетно радили, уосталом као што је то било и у протеклом периоду - закључио је Драган Пртвар, председник УФСИПСР.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан треба нашу помоћ – позови 17047 Милан треба нашу помоћ – позови 17047
Српска богатија за 24 бебе Српска богатија за 24 бебе
Преминула Вера Гргић Преминула Вера Гргић
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    21h 4m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    21h 48m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    11h 24m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    37m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    31m
    0