Prtvar ponovo dobio povjerenje

07.06.2020. 17:02
0
IZVOR: sportdc

U Istočnom Sarajevu održana je izborna Skupština Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Sarajevsko – romanijskog područja, na kome je za predsjednika ponovo izabran Dragan Prtvar.

Nekada istaknuti savezni fudbalski sudija, a potom instruktor i kontrolor FS/NS BiH ovu funkciju obavljao je i u proteklom mandatu od četiri godine, pa je njegov ponovni izbor potvrda da je dobro radio u prošlom periodu.

Izabrano je i 13 novih članova Skupštine UFSIPSR, a to su: Davor Vukašinović, Stefan Đurić, Vladimir Bjelica, Nikola Tešanović, Nemanja Vujadin, Marko Domazet, Slađan Došlo, Mladen Popović, Vesna Miletić , Milan Tadić, Nemanja Jovičić, Milorad O. Lale i Risto Ivanović. Zamjenski članovi Skupštine su Radomir Berjan, Rajko Đurić, Zoran Soknić, Miroslav Ljuboja, Stefan Vujičić i Strahinja Trifković.

Izvršni odbor uz predsjednika Dragana Prtvara sačinjavaće i potpredsjednici Dalibor Drašković i Dragomir Đajić i članovi Goran Muharemović i Slavko Marjanović.

Disciplinsku komisiju čine: predsjednik Dobro Skakavac i članovi Đorđe Grubačić i Miroslav Bjelica. Apelacionu komisiju predstavljaće predsjednik Boro Elčić i članovi Jovo Karić i Bojan Pejić.

U Nadzorni odbor izabrani su predsjednik Dražen Vukojičić i članovi Danilo Jasika i Uroš Kovačević.

Za članove Skupštine FS PSR predloženi su Stefan Tešanović i Slađan Došlo.

Slika

Nakon izbora novi – stari predsjednik UFSIPSR, Dragan Prtvar zahvalio se na ukazanom povjerenju i istakao zadatke koji su pred ovom organizacijom u narednom periodu.

- Trudili smo se u protekle četiri godine mog mandata da ojačamo UFSIPSR što smo i uspjeli. Naše sudije pokazuju i potvrđuju kvalitet u svim rangovima takmičenja na području BiH i Republike Srpske. Uspjeli smo da uz dobar rad očuvamo jedinstvo i slogu među postojećim sudijskim kadrom, instruktorima i kontrolorima, što nam otvara prostor da i u budućnosti budemo primjer u fudbalskoj porodici okupljenoj oko FS PSR i FS RS. Svakako da nam je glavni cilj da ojačamo sudijski kadar u svim sredinama, a koje su pod ingerencijom našeg Udruženja i da proizvedemo što veći broj mladih sudija. Trajaćemo onoliko dugo koliko budemo dobro i kvalitetno radili, uostalom kao što je to bilo i u proteklom periodu - zaključio je Dragan Prtvar, predsednik UFSIPSR.

Komentari 0
Povezane vijesti
Lov gazda sa Jadrana ne prestaje Lov gazda sa Jadrana ne prestaje
Manji prinosi dižu cijene voća Manji prinosi dižu cijene voća
U srijedu promocija romana „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu U srijedu promocija romana „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    20h 58m
    1
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    16h 53m
    6
  • U rijeci Bojani pronađeno tijelo još jedne djevojčice
    13h 23m
    0
  • Lov gazda sa Jadrana ne prestaje
    12h 32m
    1
  • Godišnjica rođenja Milutina Bojića, autora "Plave grobnice"
    54m
    0