Прва градска бициклијада „Сви у Пале да вртимо педале“ 30. јуна

30.05.2024. 17:21
0
ИЗВОР: katera.news

Бициклистички клуб Источно Сарајево – БК „Форис“ организује 30. јуна прву градску бициклијаду за велике и мале.

Бициклијада, под називом „Сви у Пале да вртимо педале“ је дефиле бициклиста и бициклисткиња свих добних узраста и нивоа искуства, у виду лагане бициклистичке вожње кроз урбани дио општине Пале.

- Без обзира да ли сте спортиста или рекреативац, велики или мали бициклиста или бициклисткиња који возе стално бицикл или који тек започињете своју бициклистичку авантуру, ово је позив за све Вас. Прикључите се великом дефилеу бицикала који промовише здрав начин живота, одрживу мобилност и заштиту животне околине – поручили су организатори.

Како су најавили, након дефилеа планиран је забавни програм, а за оне најсрећније су обезбијеђене награде и то бицикл, кацига, пумпа, рукавице, свјетло, мајице..

Гост бициклијаде је и ЧИКЕР мтб МАРАТОН 2024.

- Чикеровци ће заједно са нама возити дефиле, а онда настављају своју мтб вожњу према Јахорини. Уколико волите мтб вожњу, можете бити и дио овог маратона – поручили су организатори.

Слика

Покровитељ бициклијаде је Туристичка организација Града Источно Сарајево, а једна је од догађаја манифестације „У сусрет љету 2024“.

Пријавити се можете ОВДЈЕ

Коментари 0
Повезане вијести
Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
Пале: Меморијални турнир "Mихаило Дробњак" окупио осам екипа Пале: Меморијални турнир "Mихаило Дробњак" окупио осам екипа
Рањена рода примјећена у Палама: Дјевојке јој помогле и назвале је Нада Рањена рода примјећена у Палама: Дјевојке јој помогле и назвале је Нада
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    19h 43m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    19h 45m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    15h 57m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    18h 48m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    18h 42m
    0