Prva gradska biciklijada „Svi u Pale da vrtimo pedale“ 30. juna

30.05.2024. 17:21
0
IZVOR: katera.news

Biciklistički klub Istočno Sarajevo – BK „Foris“ organizuje 30. juna prvu gradsku biciklijadu za velike i male.

Biciklijada, pod nazivom „Svi u Pale da vrtimo pedale“ je defile biciklista i biciklistkinja svih dobnih uzrasta i nivoa iskustva, u vidu lagane biciklističke vožnje kroz urbani dio opštine Pale.

- Bez obzira da li ste sportista ili rekreativac, veliki ili mali biciklista ili biciklistkinja koji voze stalno bicikl ili koji tek započinjete svoju biciklističku avanturu, ovo je poziv za sve Vas. Priključite se velikom defileu bicikala koji promoviše zdrav način života, održivu mobilnost i zaštitu životne okoline – poručili su organizatori.

Kako su najavili, nakon defilea planiran je zabavni program, a za one najsrećnije su obezbijeđene nagrade i to bicikl, kaciga, pumpa, rukavice, svjetlo, majice..

Gost biciklijade je i ČIKER mtb MARATON 2024.

- Čikerovci će zajedno sa nama voziti defile, a onda nastavljaju svoju mtb vožnju prema Jahorini. Ukoliko volite mtb vožnju, možete biti i dio ovog maratona – poručili su organizatori.

Slika

Pokrovitelj biciklijade je Turistička organizacija Grada Istočno Sarajevo, a jedna je od događaja manifestacije „U susret ljetu 2024“.

Prijaviti se možete OVDJE

Komentari 0
Povezane vijesti
Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici
Pale: Memorijalni turnir "Mihailo Drobnjak" okupio osam ekipa Pale: Memorijalni turnir "Mihailo Drobnjak" okupio osam ekipa
Ranjena roda primjećena u Palama: Djevojke joj pomogle i nazvale je Nada Ranjena roda primjećena u Palama: Djevojke joj pomogle i nazvale je Nada
Najčitanije
  • Oporavilište Kasindo kao centar društvenih dešavanja
    20h 8m
    0
  • Pogača sa špinatom i sirom
    20h 10m
    0
  • Najava isključenja struje u Istočnoj Ilidži
    16h 22m
    0
  • Lažna "Temu" aplikacija krade podatke o karticama
    19h 13m
    0
  • Potvrđena optužnica protiv Paljanina zbog nasilja u porodici
    19h 7m
    0