Први породични камп у Палама од 1. до 11. фебруара

30.01.2020. 10:22
0
ИЗВОР: Катера

У организацији хотела "Дамис" по први пут у Палама, у периоду од 1. до 11. фебруара 2020. године, одржаће се „Породични камп“ на којем ће учествовати родитељи са дјецом из Србије и Републике Српске.

Према ријечима једног од организатора Божане Савић, циљ кампа је да се омогући дружење родитеља и њихове дјеце, гдје ће неки од њих по први пут доћи на Пале и у овај дио Републике Српске.

-Идеја је сасвим случајно дошла од једне маме из Јагодине, са којом сам ја разговарала о томе како организовати одмор и дружење са дјецом на планини, а да то није само грудвање на снијегу и онда смо дошле на идеју да организујемо дружење у кампу- каже Савићева.

Она каже да ће Породични камп окупити дјецу и њихове родитеље кроз двије групе. Прва група ће стићи 1. фебруара и бити до 6., а друга ће у Палама боравити до 11. фебруара.

-Нама је првенствено циљ да организујемо дружење свих тих породица и да родитељи имају прилику да проведу вријеме са својом дјецом. Организоваћемо разне активности попут читалачке вечери, маскенбала, а током дана дјеца ће боравити на планини- каже Савићева.

Савићева истиче да су сваки дан испланирали до краја кампа, те да ће сви учесници кампа у наведеном термину имати прилику да посјете скијалишта „Равну планину“ и Јахорину, као и Сарајево.

Према њеним ријечима, током припрема за одржавање Породичног кампа трајала је велика заинтересованост родитеља и дјеце, тако да су сви капацитети попуњени. Породице које ће доћи у Пале су углавном из градова широм Србије, али има и породица из Требиња, Бањалуке и Бијељине.

 

 

Аутор: Миљан Рашевић

Коментари 0
Повезане вијести
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    15h 5m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    14h 0m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    8h 48m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    9h 54m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    18h 22m
    0