Prvi porodični kamp u Palama od 1. do 11. februara

30.01.2020. 10:22
0
IZVOR: Katera

U organizaciji hotela "Damis" po prvi put u Palama, u periodu od 1. do 11. februara 2020. godine, održaće se „Porodični kamp“ na kojem će učestvovati roditelji sa djecom iz Srbije i Republike Srpske.

Prema riječima jednog od organizatora Božane Savić, cilj kampa je da se omogući druženje roditelja i njihove djece, gdje će neki od njih po prvi put doći na Pale i u ovaj dio Republike Srpske.

-Ideja je sasvim slučajno došla od jedne mame iz Jagodine, sa kojom sam ja razgovarala o tome kako organizovati odmor i druženje sa djecom na planini, a da to nije samo grudvanje na snijegu i onda smo došle na ideju da organizujemo druženje u kampu- kaže Savićeva.

Ona kaže da će Porodični kamp okupiti djecu i njihove roditelje kroz dvije grupe. Prva grupa će stići 1. februara i biti do 6., a druga će u Palama boraviti do 11. februara.

-Nama je prvenstveno cilj da organizujemo druženje svih tih porodica i da roditelji imaju priliku da provedu vrijeme sa svojom djecom. Organizovaćemo razne aktivnosti poput čitalačke večeri, maskenbala, a tokom dana djeca će boraviti na planini- kaže Savićeva.

Savićeva ističe da su svaki dan isplanirali do kraja kampa, te da će svi učesnici kampa u navedenom terminu imati priliku da posjete skijališta „Ravnu planinu“ i Jahorinu, kao i Sarajevo.

Prema njenim riječima, tokom priprema za održavanje Porodičnog kampa trajala je velika zainteresovanost roditelja i djece, tako da su svi kapaciteti popunjeni. Porodice koje će doći u Pale su uglavnom iz gradova širom Srbije, ali ima i porodica iz Trebinja, Banjaluke i Bijeljine.

 

 

Autor: Miljan Rašević

Komentari 0
Povezane vijesti
"Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
Danom sjećanja na žrtve masovnih ubistava proglašeni 3. i 4. maj Danom sjećanja na žrtve masovnih ubistava proglašeni 3. i 4. maj
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 5m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 0m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 54m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 3m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 13m
    0