ПСЖ потврдио долазак Месија(ВИДЕО)

10.08.2021. 18:24
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Навијачи ПСЖ-а славе! Лионел Меси је дошао у Париз и очекује се да званично потпише уговор након што прође љекарске прегледе, а већ су хиљаде људи на дочеку Аргентинца. Све је већ договорено и уговор ће да буде на двије године.

Меси се позиционирао као један од највећих фудбалера свих времена током блиставе, трофејне каријере у Барселони, клубу којем се придружио као школарац.

Шестоструки добитник “Златне лопте” плакао је у недјељу док се опраштао од свог тима, након што је клуб саопштио да више не може приуштити да га задржи због фер-плеј правила “Ла Лиге”.

 

Меси је посљедњи велики играч који је стигао у ПСЖ у оквиру слободног трансфера овог љета, након што је тренер ПСЖ-а Маурисио Покетино “уграбио” шпанског дефанзивца Серхија Рамоса пошто је напустио Реал Мадрид.

Парижани су и видеом потврдили долазак сјајног играча.

 

Меси ће потписати уговор на двије године.

Коментари 0
Повезане вијести
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    20h 16m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    11h 14m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    19h 40m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    17h 55m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    19h 34m
    0