PSŽ potvrdio dolazak Mesija(VIDEO)

10.08.2021. 18:24
0
IZVOR: srpskainfo.com

Navijači PSŽ-a slave! Lionel Mesi je došao u Pariz i očekuje se da zvanično potpiše ugovor nakon što prođe ljekarske preglede, a već su hiljade ljudi na dočeku Argentinca. Sve je već dogovoreno i ugovor će da bude na dvije godine.

Mesi se pozicionirao kao jedan od najvećih fudbalera svih vremena tokom blistave, trofejne karijere u Barseloni, klubu kojem se pridružio kao školarac.

Šestostruki dobitnik “Zlatne lopte” plakao je u nedjelju dok se opraštao od svog tima, nakon što je klub saopštio da više ne može priuštiti da ga zadrži zbog fer-plej pravila “La Lige”.

 

Mesi je posljednji veliki igrač koji je stigao u PSŽ u okviru slobodnog transfera ovog ljeta, nakon što je trener PSŽ-a Maurisio Poketino “ugrabio” španskog defanzivca Serhija Ramosa pošto je napustio Real Madrid.

Parižani su i videom potvrdili dolazak sjajnog igrača.

 

Mesi će potpisati ugovor na dvije godine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Marija Ana Milinković - Kako je devetnaestogodišnjakinja osvojila Milano (FOTO/VIDEO) Marija Ana Milinković - Kako je devetnaestogodišnjakinja osvojila Milano (FOTO/VIDEO)
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera Derbi Prve lige igra se u Istočnoj Ilidži: "Motoristi" ruše lidera
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    9h 28m
    7
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    23h 10m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    22h 38m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    7h 30m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    21h 29m
    0