Пуцњава код Српца, починилац испалио више хитаца

09.03.2021. 18:56
0
ИЗВОР: Nezavisne.com

 М.А. из мјеста Корови, општина Србац, ухапшен је данас након што је испалило више хитаца из ватреног оружја према радницима приватног предузећа, који су обављали радове на трафо-станици, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

-Полицијској станици Србац око 13 часова пријављено је да је у мјесту Корови, општина Србац, М.А. из мјеста Корови испалило више хитаца из ватреног оружја према радницима приватног предузећа, који су обављали радове на трафо-станици у мјесту Корови, општина Србац- наведено је у саопштењу.

Додају да су по пријави поступили полицијски службеници ове Полицијске управе који су потврдили наводе пријаве, те утврдили да је М.А. испалило више хитаца из ватреног оружја, након чега се закључало у помоћни објекат.

-Извршена је блокада и обезбјеђење лица мјеста, а истог дана око 15.40 часова, полицијски службеници Полицијске управе Градишка, ступили су у контакт са лицем и наговорили га да се преда, те је на тај начин успјешно стављено под контролу полицијских службеника- стоји у саопштењу.

Наводе да је М.А. лишен слободе због постојања основа сумње да је починио кривична дјела Угрожавање сигурности, Неовлаштена производња и промет оружја или експлозивних материја и Оштећење или уништење јавних уређаја, те је над истим у току криминалистичка обрада.

-На основу наредбе Основног суда  Градишка, полицијски службеници су извршили  претрес куће и пратећих објеката које користи наведено лице, којом приликом је  пронађено ватрено оружје, више комада муниције и двије ручне бомбе- саопштено је Полицијске управе Градишка.

О свему горе наведеном и предузетом упознат је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се по комплетирању предмета против М.А. поднесе извјештај за почињена кривична дјела у редовној процедури.

Коментари 0
Повезане вијести
Најмање три нападача: Масовна пуцњава у Москви, има жртава Најмање три нападача: Масовна пуцњава у Москви, има жртава
Пуцњава у Доњој Битињи показује страхоту српске свакодневице Пуцњава у Доњој Битињи показује страхоту српске свакодневице
Пуцњава на Башчаршији: Рањена дјевојка, ухапшен мушкарац Пуцњава на Башчаршији: Рањена дјевојка, ухапшен мушкарац
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    22h 17m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    20h 24m
    0
  • Годишњица рођења Милутина Бојића, аутора "Плаве гробнице"
    20h 28m
    0
  • Годишњица бомбардовања Ниша касетним бомбама у коме је погинуло 16 цивила
    23h 50m
    0
  • Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
    14h 37m
    1