Путин: Доведени смо у ситуацију да морамо да кажемо - станите!

26.12.2021. 19:47
0
ИЗВОР: Танјуг

Руски предсједник Владимир Путин изјавио је данас да су САД и њихови савезници довели Русију у позицију да нема куда назад.

- Говорио сам о црвеним линијама за које вјерујемо да не требају да буду пређене. Желим да сви схвате у нашој земљи и иностранству, да схвате и наши партнери - овдје се не ради о црвеној линији за коју ми не желимо да је неко пређе. Ствар је у томе да немамо куда назад. Притиснули су нас на начин да не можемо да мрднемо - рекао је Путин за телевизију "Русија 1".

Он је додао да ће друга страна "поставити ракетне системе у Украјину, на четири до пет минута лета до Москве".

- Куда да идемо? Једноставно су нас довели у ситуацију да морамо рећи - станите. У томе је суштина - додао је руски лидер.

Путин је изразио наду да ће руски и украјински народ, као и народи Европе и САД-а, схватити суштину безбједносних приједлога које је Москва послала Вашингтону и НАТО-у, а које је прошле седмице објавило Министарство спољних послова Руске Федерације.

Коментари 0
Повезане вијести
Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус
Путин: Познати извршиоци, сада треба сазнати ко су налогодавци Путин: Познати извршиоци, сада треба сазнати ко су налогодавци
Пјешачио до Москве да уживо види Путина, сада кренуо на Олимпијске игре у Париз (ВИДЕО) Пјешачио до Москве да уживо види Путина, сада кренуо на Олимпијске игре у Париз (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Земни остаци Јована Дучића сахрањени у Требињу
    1h 56m
    5
  • Најављени прекиди у испоруци електричне енергије
    15h 26m
    0
  • Судар три возила, једно лице повријеђено
    14h 26m
    0
  • Нова правила на Инстаграму: Нема више снимања екрана приватних порука
    13h 46m
    0
  • Језива саобраћајна незгода код Приједора
    13h 27m
    0