Путин: Познати извршиоци, сада треба сазнати ко су налогодавци

25.03.2024. 20:50
0
ИЗВОР: srna.rs

Руски предсједник Владимир Путин рекао је да је сада познато ко је извршио напад у концертној дворани "Крокус" на подручју Москве, али да треба сазнати имена налогодаваца.

- Прије свега хоћу још једном да изразим дубоко саучешће породицама и пријатељима погинулих у крвавом варварском терористичком нападу 22. марта и да пожелим брз опоравак рањенима. Захваљујем свима који су у најтежим условима спасавали људе и помагали повријеђенима - изјавио је Путин на састанку о мјерама које треба предузети након терористичког напада.

Руски лидер је нагласио да је познато да су злочин починили радикални исламисти, против чије идеологије се и сам исламски свијет борио вијековима, али сада треба открити налогодавце напада.

- Они који су планирали тај терористички напад надали су се да ће посијати панику и раздор у нашем друштву, али су наишли на јединство и одлучност да се супротставимо том злу - истакао је Путин.

Он је додао да је руско друштво у ово тешко време исказало примјер праве солидарности, уједињености и међусобне подршке.

Предсједавајући руског Истражног комитета Александар Бастрикин изјавио је да је број погинулих у нападу на концертну дворану "Крокус" повећан на 139.

Коментари 0
Повезане вијести
Нови успjех руске науке: Вакцина против туберкулозе средином 2025. године Нови успjех руске науке: Вакцина против туберкулозе средином 2025. године
Осумњичени за терористичко удруживање бранио се ћутањем на саслушању Осумњичени за терористичко удруживање бранио се ћутањем на саслушању
Ухапшена супруга убијеног терористе: Одузети јој сви уређаји Ухапшена супруга убијеног терористе: Одузети јој сви уређаји
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 2m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 1m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 37m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    14h 58m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 41m
    9