Путин: Познати извршиоци, сада треба сазнати ко су налогодавци

25.03.2024. 20:50
0
ИЗВОР: srna.rs

Руски предсједник Владимир Путин рекао је да је сада познато ко је извршио напад у концертној дворани "Крокус" на подручју Москве, али да треба сазнати имена налогодаваца.

- Прије свега хоћу још једном да изразим дубоко саучешће породицама и пријатељима погинулих у крвавом варварском терористичком нападу 22. марта и да пожелим брз опоравак рањенима. Захваљујем свима који су у најтежим условима спасавали људе и помагали повријеђенима - изјавио је Путин на састанку о мјерама које треба предузети након терористичког напада.

Руски лидер је нагласио да је познато да су злочин починили радикални исламисти, против чије идеологије се и сам исламски свијет борио вијековима, али сада треба открити налогодавце напада.

- Они који су планирали тај терористички напад надали су се да ће посијати панику и раздор у нашем друштву, али су наишли на јединство и одлучност да се супротставимо том злу - истакао је Путин.

Он је додао да је руско друштво у ово тешко време исказало примјер праве солидарности, уједињености и међусобне подршке.

Предсједавајући руског Истражног комитета Александар Бастрикин изјавио је да је број погинулих у нападу на концертну дворану "Крокус" повећан на 139.

Коментари 0
Повезане вијести
Руси напредују код Харкова: Украјински војници се предају, а официри се свађају Руси напредују код Харкова: Украјински војници се предају, а официри се свађају
Војна парада у Москви: Учествовало 9.000 људи (ФОТО,ВИДЕО) Војна парада у Москви: Учествовало 9.000 људи (ФОТО,ВИДЕО)
Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус
Најчитаније
 • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
  14h 9m
  0
 • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
  14h 16m
  3
 • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
  10h 58m
  0
 • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
  5h 36m
  0
 • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
  6h 8m
  0