Путин: Запад покушава да дискредитује руску политику националности

29.08.2022. 20:57
0
ИЗВОР: srna.rs

Западне земље су одувијек покушавале да дискредитују руску политику националности, изјавио је предсједник Русије Владимир Путин на састанку са директором Државне агенције за етничка питања Игором Бариновом.

Коментаришући генералну ситуацију, Баринов је рекао да противници Русије на Западу покушавају да дискредитују политику националности у тој земљи.

- То су одувијек покушавали да ураде - истакао је Путин.

Баринов је напоменуо да је Запад "промијенио фокус и терминологију и да сада не говори о извозу демократије већ о деколонизацији Русије".

- Они су већ одлучили на колико дијелова да нас подијеле и колико ће људи живјети у сваком од тих дијелова - навео је Баринов.

Он је нагласио да Русија никада није била колонијална сила и да види супротне процесе, на примјер консолицацију, јавио је ТАСС.

- То је специфичност нашег народа: када је земља суочена са озбиљним изазовима, одбацујемо све остале проблеме, личне озлојеђености и негативне стереотипе и консолидујемо се - додао је Баринов.

Коментари 0
Повезане вијести
Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус Путин додијелио орден тинејџерима који су спасавали људе током напада на Крокус
Путин: Познати извршиоци, сада треба сазнати ко су налогодавци Путин: Познати извршиоци, сада треба сазнати ко су налогодавци
Пјешачио до Москве да уживо види Путина, сада кренуо на Олимпијске игре у Париз (ВИДЕО) Пјешачио до Москве да уживо види Путина, сада кренуо на Олимпијске игре у Париз (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    11h 0m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    11h 6m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    11h 4m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    9h 55m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    42m
    0