Путујте и останите повезани

23.08.2023. 10:23
0
ИЗВОР: katera.news

Роминг опције које компанија м:тел нуди својим корисницима, обезбиједиће вам онлајн комуникацију и кад сте далеко од куће.

Како би својим корисницима олакшала одлазак на пут и боравак у иностранству, компанија м:тел у својој понуди има чак 16 роминг пакета за различите земље, с различитим бројем дана и количином мобилног интернета. Тако да, уколико планирате одлазак у иностранство, једноставно изаберите пакет који вам одговара, активирајте га брзо и лако путем интернета – м:го или Мој м:тел апликација, путем позива за УССД мени или СМС-ом.

Опције које су у понуди односе се на 1, 3, 5, 7, 10 или чак 15 дана, с цијеном већ од 3 КМ, а избор земаља је заиста богат. Хрватска, Словенија, Италија, Турска, Швајцарска, Чешка, Словачка, Пољска, Румунија, Шпанија, Португал, Аустрија, Њемачка, Грчка, Мађарска... Ту су и земље Западног Балкана, ако Вам треба додатни интернет поред оног који имате укључен у бонусу који имате у м:тел мрежи.

Оно што је важно напоменути јесте да прије него што пођете на пут, обавезно провјерите да ли је ваша СИМ картица 4Г, будући да у многим земљама 3Г картице, односно мреже нису више у функцији. Картицу можете лако замијенити у било којем м:тел продајном мјесту.

Све информације о роминг опцијама можете пронаћи на www.мтел.ба, или их добити позивом на број 0800 50 000. Не заборавите, уколико зовете из иностранства, број корисничке службе је  +387 66 10 10 10, а тарифирање овог позива обрачунаваће се у складу са важећим цјеновником за конкретну земљу и оператера.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    5h 8m
    8
  • Радник пао са стуба и погинуо
    23h 30m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    20h 38m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    23h 44m
    2
  • Џудо савез Републике Српске: Редовна Скупштина 4. јуна на Јахорини
    19h 52m
    0