Радницу завода 36 пута ударио чекићем

22.11.2019. 10:10
0
ИЗВОР: Srpska.info

Радница ПИО/МИО – Кантоналне административне службе Тузла Ј. И., која је јуче задобила тешке тјелесне повреде у нападу мушкарца Ђ. В. на њеном радном мјесту, није животно угрожена, потврђено је из Универзитетског клиничког центра Тузла.

Повријеђена Ј. И., којој је нападач задао више удараца чекићем, тренутно је смјештена у Клинику за неурохирургију и у стабилном је здравственом стању.

Подсјећамо, Ђ. В. (71) чекићем је напао радницу ПИО/МИО у Тузли, а након што га савладао чувар у тој институцији, он је и ухапшен.

Према незваничним информацијама којима располажу у Федералном заводу ПИО/МИО, нападач је њиховој радници у Тузли задао 36 удараца чекићем, а мотиви за напад за сада нису познати.

– Нападач на нашу колегицу је извјесни Слободан Васиљевић, који јој је задао 36 удараца чекићем. Нисмо упознати у овом тренутку да дотични има код нас отворен предмет или да је индиректно везан за неки други предмет. Нападач је без икаквог захтјева или неке примједбе пришао радници и почео је тући. Федерални завод ПИО/МИО све ово вријеме настоји на најквалитетнији могући начин бити од користи нашим корисницима, а у тој мисији ћемо сасвим сигурно наставити. Нашој радници желимо брз опоравак те се надамо да ће надлежне институције на прави начин санкционирати овај насилни акт – поручили су из Федералног завода ПИО/МИО, преноси Аваз.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшено пет особа због напада у Стоцу Ухапшено пет особа због напада у Стоцу
Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд
Потврђена оптужница због напада на полицајца у Палама Потврђена оптужница због напада на полицајца у Палама
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    16h 20m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    5h 33m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    5h 4m
    1
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    5h 27m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    20h 24m
    0