Радник из Источне Илиџе није предао пазар од 3.858 КМ

13.04.2023. 11:08
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијској станици Источна Илиџа јуче је пријављено да лице М.С. из Источне Илиџе, радник фирме за прераду млијечних производа из Козарске Дубице, није предао новац наплаћан за предату робу купцу у износу од 3.858,00 КМ.

Из Полицијске управе Источно Сарајеву саопштили су да је о свему обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на документовању кривчног дјела „Проневјера“.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Krle 13.04.2023. 14:32
    Jes vala ukrao neku veliku lovu, puno manje od jedne plate poslanika u Parlamentu BiH. Čovjeku zafalilo za kućne potrebe, inflacija hara, cijene rastu a življeti se mora. Lik bi garant te pare vratio ali malo kasnije kad se finansijski stabilizuje. Ni oko čega velika dreka. Biće tajming mu nije bio dobar.
Повезане вијести
Лице из Сарајева ухапшено због изнуде Лице из Сарајева ухапшено због изнуде
Лицу из Пала упућиване поруке увредљивог садржаја путем телефона и „Фејсбука“ Лицу из Пала упућиване поруке увредљивог садржаја путем телефона и „Фејсбука“
Добродошлица за 33 приправника који полицијски рад настављају на територији ПУ Источно Сарајево Добродошлица за 33 приправника који полицијски рад настављају на територији ПУ Источно Сар...
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 6m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 48m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 16m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 37m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 46m
    0