Radnik iz Istočne Ilidže nije predao pazar od 3.858 KM

13.04.2023. 11:08
1
IZVOR: katera.news

Policijskoj stanici Istočna Ilidža juče je prijavljeno da lice M.S. iz Istočne Ilidže, radnik firme za preradu mliječnih proizvoda iz Kozarske Dubice, nije predao novac naplaćan za predatu robu kupcu u iznosu od 3.858,00 KM.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevu saopštili su da je o svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na dokumentovanju krivčnog djela „Pronevjera“.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Krle 13.04.2023. 14:32
    Jes vala ukrao neku veliku lovu, puno manje od jedne plate poslanika u Parlamentu BiH. Čovjeku zafalilo za kućne potrebe, inflacija hara, cijene rastu a življeti se mora. Lik bi garant te pare vratio ali malo kasnije kad se finansijski stabilizuje. Ni oko čega velika dreka. Biće tajming mu nije bio dobar.
Povezane vijesti
Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
Opljačkan stan u Istočnoj Ilidži Opljačkan stan u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    5h 31m
    8
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    23h 53m
    0
  • Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
    21h 1m
    0
  • Džudo savez Republike Srpske: Redovna Skupština 4. juna na Jahorini
    20h 15m
    0
  • Na Vaskršnjem bazaru prikupljeno 2.820 KM
    20h 32m
    0