Радомир Ребић водио кошаркаше Романије до трећег славља

16.03.2021. 20:02
0
ИЗВОР: Sportdc.net

У викенду иза нас, кошаркаши Романије у мечу на једну лопту у Гацку савладали су домаћи састав са 68:67, по четвртинама (11:20, 27:12, 15:12, 15:23) у склопу 4. кола друголигашког "Истока" првенства Републике Српске.

Јунак Паљана, био је Радомир Ребић који је 24. секунде прије краја, при разултату 67:65 за кошаркаше Гацка погодио шут за три поена, домаћини нису искористили задњи напад и тако су кошаркаши Романије уписали и трећу првенствену побједу.

У редовима слављеника, Александар Баричанин постигао је 15. поена, Младен Павловић-Калаја и Небојша Иконић прате са 12 Остојић је додао 10, Јован Гутаљ 8, Александар Шурбат 6 и Радомир Ребић пет поена.

Најбољи појединац у редовима „Гацка“ био је Ивковић са чак 34 поена, двоцифрен је био и Шупић са 11, Прстојевић и Вуковић су уписали по седам, Копривица четири, те Божић и Ивковић по два поена.

У склопу 5. кола, наредног викенда (20/21. март) изабраници Срђана Јокића у дербију дочекаће кошаркаше Варде из Вишеграда, а у другом сусрету снагу ће одмјерити Игман и Гацко.

У првенству Друге лиге Републике Српске група "Исток" играју четири екипе, Гацко, Варда Вишеград, Игман Источна Илиџа и кошаркаши Романије.

На крају после одигрних 6. кола првопласирани ће изборити квалификације за пласман у Прву лигу Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши "Романије" славили против "Леотара" Кошаркаши "Романије" славили против "Леотара"
КК "Романија" у борби за Прву лигу Републике Српске КК "Романија" у борби за Прву лигу Републике Српске
Кошаркаши Романије сутра играју за првака друголигашког "Истока" Кошаркаши Романије сутра играју за првака друголигашког "Истока"
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 30m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 53m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 26m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 23m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 14m
    0