Радови на саобраћајници између Младичког поља и Куле

26.07.2022. 17:26
1
ИЗВОР: katera.news

У просторијама Општине Источна Илиџа данас је одржан састанак у вези са радовима на изградњи саобраћајнице која повезује улице Меше Селимовића и Војина Комадине (спој Младичког поља и Куле).

У организацији начелника општине Источна Илиџа Маринкa Божовићa, састанку су присуствовали представници извођача радова ЈП "Водовод и канализација Источно Сарајево" и "Сарајево-гас" а.д. Источно Сарајево.

- Због константних проблема са водоснабдијевањем у овом дијелу општине неопходно је постављање нових цијеви са ширим промјером како би питање водоснабдијевања било ријешено - навели су из Управе.

Састанак је одржан у циљу утврђивања прецизне динамике радова.

Општина Источна Илиџа је обезбиједила средства за асфалтирање поменуте саобраћајнице у дужини од 320 метара, међутим радови су заустављени како би ЈП "Водовод и канализација" и "Сарајево-гас" испод саобраћајнице поставили своју мрежу, односно цијеви адекватне ширине.

Након састанка саопштено је да су све екипе Водовода на терену те да ће ови радови бити реализовани по повратку екипа, с обзиром да је то разлог тренутног кашњења.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Pero 26.07.2022. 21:58
    I šta bi? Hoćemo li je konačno napraviti ili se čekaju izbori.
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    18h 54m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    18h 25m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    14h 41m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    18h 48m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    10h 36m
    2