Radovi na saobraćajnici između Mladičkog polja i Kule

26.07.2022. 17:26
1
IZVOR: katera.news

U prostorijama Opštine Istočna Ilidža danas je održan sastanak u vezi sa radovima na izgradnji saobraćajnice koja povezuje ulice Meše Selimovića i Vojina Komadine (spoj Mladičkog polja i Kule).

U organizaciji načelnika opštine Istočna Ilidža Marinka Božovića, sastanku su prisustvovali predstavnici izvođača radova JP "Vodovod i kanalizacija Istočno Sarajevo" i "Sarajevo-gas" a.d. Istočno Sarajevo.

- Zbog konstantnih problema sa vodosnabdijevanjem u ovom dijelu opštine neophodno je postavljanje novih cijevi sa širim promjerom kako bi pitanje vodosnabdijevanja bilo riješeno - naveli su iz Uprave.

Sastanak je održan u cilju utvrđivanja precizne dinamike radova.

Opština Istočna Ilidža je obezbijedila sredstva za asfaltiranje pomenute saobraćajnice u dužini od 320 metara, međutim radovi su zaustavljeni kako bi JP "Vodovod i kanalizacija" i "Sarajevo-gas" ispod saobraćajnice postavili svoju mrežu, odnosno cijevi adekvatne širine.

Nakon sastanka saopšteno je da su sve ekipe Vodovoda na terenu te da će ovi radovi biti realizovani po povratku ekipa, s obzirom da je to razlog trenutnog kašnjenja.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Pero 26.07.2022. 21:58
    I šta bi? Hoćemo li je konačno napraviti ili se čekaju izbori.
Povezane vijesti
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Dogovoreno da JKP „Sveti Marko“ vrši naplatu za održavanje Gradskog groblja „Crkvice“ Dogovoreno da JKP „Sveti Marko“ vrši naplatu za održavanje Gradskog groblja „Crkvice“
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    17h 6m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 39m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    23h 31m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 39m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 36m
    0