Радовић појаснио повлачење кандидатуре за предсједника ДНС

15.02.2020. 17:31
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Након тросатне сједнице Главног одбора ДНС потврђене су досадашње одлуке и договорено је да Скупштине ДНС буде одржана 15. марта на којој ће бити одржани унутарстраначки избори.

Коментаришући то што Марко Павић није присуствовао сједници, в.д. предсједника странке Ненад Нешић, рекао је да су то спекулције.

– Павић је дошао да нас поздрави и отишао је кући. Надам се да ће нам се придужити на Скупштини. Спекулације су да му је улаз забрањен. Ко Павићу може да забрани улаз? – рекао је након сједнице Нешић.

Коментаришући своје предомишљање око повлачења са садашње функције и кандидатуре за предсједника странке, Милан Радовић је рекао да је сада све усаглашено.

– Било је другачијег размишљања, али смо на крају усагласили ставове и није било потребе да се ја повлачим. То је шта је било је унутрашња ствар странке – рекао је Радовић.

Иначе, јуче је засиједао и Регионални одбор ДНС Бањалука на коме је било ријечи и о томе кога ће да подрже за предсједника странке.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Сви се богате, само Додик осиромашио Сви се богате, само Додик осиромашио
Јовичић: „Урушили смо странку, укаљали сте мој углед“ Јовичић: „Урушили смо странку, укаљали сте мој углед“
Главаш подноси оставку на све политичке позиције и напушта ДНС Главаш подноси оставку на све политичке позиције и напушта ДНС
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    21m
    8
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    20h 30m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    21h 35m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    15h 18m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    16h 24m
    0