Radović pojasnio povlačenje kandidature za predsjednika DNS

15.02.2020. 17:31
0
IZVOR: srpskainfo.com

Nakon trosatne sjednice Glavnog odbora DNS potvrđene su dosadašnje odluke i dogovoreno je da Skupštine DNS bude održana 15. marta na kojoj će biti održani unutarstranački izbori.

Komentarišući to što Marko Pavić nije prisustvovao sjednici, v.d. predsjednika stranke Nenad Nešić, rekao je da su to spekulcije.

– Pavić je došao da nas pozdravi i otišao je kući. Nadam se da će nam se pridužiti na Skupštini. Spekulacije su da mu je ulaz zabranjen. Ko Paviću može da zabrani ulaz? – rekao je nakon sjednice Nešić.

Komentarišući svoje predomišljanje oko povlačenja sa sadašnje funkcije i kandidature za predsjednika stranke, Milan Radović je rekao da je sada sve usaglašeno.

– Bilo je drugačijeg razmišljanja, ali smo na kraju usaglasili stavove i nije bilo potrebe da se ja povlačim. To je šta je bilo je unutrašnja stvar stranke – rekao je Radović.

Inače, juče je zasijedao i Regionalni odbor DNS Banjaluka na kome je bilo riječi i o tome koga će da podrže za predsjednika stranke.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Svi se bogate, samo Dodik osiromašio Svi se bogate, samo Dodik osiromašio
Jovičić: „Urušili smo stranku, ukaljali ste moj ugled“ Jovičić: „Urušili smo stranku, ukaljali ste moj ugled“
Glavaš podnosi ostavku na sve političke pozicije i napušta DNS Glavaš podnosi ostavku na sve političke pozicije i napušta DNS
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    21h 19m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    22h 52m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    19h 18m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    21h 31m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    12h 0m
    4