РАИС: Инфо-дан о акцелератор програму

12.04.2021. 09:29
0
ИЗВОР: Срна

Развојна агенција Републике Српске организоваће данас у Источном Сарајеву инфо-дан поводом објаве јавног позива за учешће у акцелератор програму намијењеном иновативним почетницима у послу са подручја града.

Акцелератор програм реализује се у складу са Програмом рада са финансијским планом Агенције за 2021. годину, а у сарадњи са Економским факултетом Универзитета у Источном Сарајеву, Заводом за запошљавање Републике Српске, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Градском управом Источно Сарајево, те општинама у саставу града Источно Сарајево.

Програм је намијењен почетницима у пословању заснованим на иновацији, знању и новим технологијама са потенцијалом раста који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе или услуге, објављено је на званичној страници града Источно Сарајево.

Инфо-дан биће одржан у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву од 11.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе
Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    16h 47m
    0
  • Крађа у Палама
    15h 5m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    11h 32m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    14h 20m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    7h 41m
    0