РАИС: Инфо-дан о акцелератор програму

12.04.2021. 09:29
0
ИЗВОР: Срна

Развојна агенција Републике Српске организоваће данас у Источном Сарајеву инфо-дан поводом објаве јавног позива за учешће у акцелератор програму намијењеном иновативним почетницима у послу са подручја града.

Акцелератор програм реализује се у складу са Програмом рада са финансијским планом Агенције за 2021. годину, а у сарадњи са Економским факултетом Универзитета у Источном Сарајеву, Заводом за запошљавање Републике Српске, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Градском управом Источно Сарајево, те општинама у саставу града Источно Сарајево.

Програм је намијењен почетницима у пословању заснованим на иновацији, знању и новим технологијама са потенцијалом раста који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе или услуге, објављено је на званичној страници града Источно Сарајево.

Инфо-дан биће одржан у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву од 11.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
На конференцији и сајму женског предузетништва око 100 учесника На конференцији и сајму женског предузетништва око 100 учесника
Грађани Источног Сарајева трчали за Милоша – Заједно можемо све! (ФОТО) Грађани Источног Сарајева трчали за Милоша – Заједно можемо све! (ФОТО)
Пејић: Разумијевање и психолошка подршка од велике помоћи Пејић: Разумијевање и психолошка подршка од велике помоћи
Најчитаније
 • Добрица Ерић - пјесник, прозаиста и драмски писац
  12h 52m
  1
 • Састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева (ВИДЕО)
  4h 13m
  0
 • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
  1h 57m
  0
 • Организован "Дан отворених врата" за најмлађе Паљане
  6h 26m
  0
 • Посланици о платама и накнадама по хитном поступку
  8h 45m
  0