RAIS: Info-dan o akcelerator programu

12.04.2021. 09:29
0
IZVOR: Srna

Razvojna agencija Republike Srpske organizovaće danas u Istočnom Sarajevu info-dan povodom objave javnog poziva za učešće u akcelerator programu namijenjenom inovativnim početnicima u poslu sa područja grada.

Akcelerator program realizuje se u skladu sa Programom rada sa finansijskim planom Agencije za 2021. godinu, a u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Istočnom Sarajevu, Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, Gradskom upravom Istočno Sarajevo, te opštinama u sastavu grada Istočno Sarajevo.

Program je namijenjen početnicima u poslovanju zasnovanim na inovaciji, znanju i novim tehnologijama sa potencijalom rasta koji žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode ili usluge, objavljeno je na zvaničnoj stranici grada Istočno Sarajevo.

Info-dan biće održan u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu od 11.00 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Filmom "Probudi me" otvoren "Prvi kadar" u Istočnom Sarajevu Filmom "Probudi me" otvoren "Prvi kadar" u Istočnom Sarajevu
Košarkaši „Slavije 1996“ dočekuju ekipu „Mladosti" Košarkaši „Slavije 1996“ dočekuju ekipu „Mladosti"
Podjelom promotivnog materijala počelo obilježavanje 16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja nad ženama Podjelom promotivnog materijala počelo obilježavanje 16 dana aktivizma u borbi protiv nasilja...
Najčitanije
 • Stijena se obrušila na kamion na putu Foča-Sarajevo, poginuo vozač
  19h 57m
  1
 • O Gotovuši - prelijepoj kosovskoj varošici
  23h 18m
  0
 • Masovni otkazi i "kresanje" plata u IT sektoru
  19h 28m
  0
 • Da je živa, Titova Jugoslavija bi danas slavila 80. rođendan
  3h 23m
  2
 • Ometali signal, otključavali skupocjena vozila i krali novac
  15h 28m
  0