RAIS: Info-dan o akcelerator programu

12.04.2021. 09:29
0
IZVOR: Srna

Razvojna agencija Republike Srpske organizovaće danas u Istočnom Sarajevu info-dan povodom objave javnog poziva za učešće u akcelerator programu namijenjenom inovativnim početnicima u poslu sa područja grada.

Akcelerator program realizuje se u skladu sa Programom rada sa finansijskim planom Agencije za 2021. godinu, a u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Istočnom Sarajevu, Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, Gradskom upravom Istočno Sarajevo, te opštinama u sastavu grada Istočno Sarajevo.

Program je namijenjen početnicima u poslovanju zasnovanim na inovaciji, znanju i novim tehnologijama sa potencijalom rasta koji žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode ili usluge, objavljeno je na zvaničnoj stranici grada Istočno Sarajevo.

Info-dan biće održan u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu od 11.00 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Počeli Četvrti mačevalački susreti u Istočnom Sarajevu (FOTO) Počeli Četvrti mačevalački susreti u Istočnom Sarajevu (FOTO)
RK „Slavija“ sutra se bori za jesenju titulu protiv banjalučke „Mladosti“ RK „Slavija“ sutra se bori za jesenju titulu protiv banjalučke „Mladosti“
Ćosić: Grad ispunio obaveze prema radnicima "MOFAS-a“ Ćosić: Grad ispunio obaveze prema radnicima "MOFAS-a“
Najčitanije
 • U pucnjavi u Istočnom Novom Sarajevu ranjena jedna osoba
  17h 13m
  3
 • Evo ko ima zakonsko pravo na subvencije za struju
  22h 12m
  2
 • Uhapšen osumnjičeni za brutalno ubistvo u Banjaluci
  20h 27m
  1
 • Istraga protiv Džake zbog dresa sa imenom Jašari?
  18h 23m
  0
 • Oštećenja na autobusu nisu od vatrenog oružja
  12h 48m
  0