Рајић: "Мостови пријатељства" оправдали циљ

27.08.2021. 19:32
0
ИЗВОР: СРНА

 Директор Основне школе /ОШ/ "Пале" Александар Рајић оцијенио је да је дводневна манифестација "Мостови пријатељства", у којој учествују ученици основних школа из Србије, Словеније, Црне Горе и БиХ, у потпуности испунила циљ и потврдила све досадашње резултате дугогодишње сарадње школа из земаља региона.- Посебну захвалност дугујемо нашим колегама из ОШ `Мак Диздар` из Сарајева, али и свим нашим драгим гостима из Младеновца, Руме, Котора, Београда и Крања- рекао је Рајић Срни.

Он сматра да је ово веома лијепа прича која је у интересу дјетета, унапређења наставног процеса, размјене искустава између ученика и наставника, с циљем међусобног упознавања о другим и другачијим географским, али и антропогеним насљеђима ових простора.

Слика

Рајић је захвалио за подршку пријатељима ове манифестације - општини Пале, компанији "Проинтер", те финансијским институцијама на нивоу БиХ.

У организацији ОШ "Пале", у Културном центру на Палама синоћ је свечано отворена дводневна манифестација "Мостови пријатељства" у којој учествују ученици основних школа из Србије, Словеније, Црне Горе и БиХ.

У оквиру манифестације планирано је одржавање богатог културно-умјетничког програма који садржи пјесму, игру, драмске приказе, рецитацију, изложбе и фудбалске утакмице, на којима ће учествовати мјешовите екипе дјечака и дјевојчица узраста од 10 до 14 година. 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици испратили у пензију наставника Славка Лаловића (ФОТО) Ученици испратили у пензију наставника Славка Лаловића (ФОТО)
У протекле четири године реализован низ важних пројеката у ОШ "Пале" У протекле четири године реализован низ важних пројеката у ОШ "Пале"
Најчитаније
  • Погледајте како данас изгледа Црква Христа Спаситеља у Истанбулу која је претворена у џамију (ФОТО/ВИДЕО)
    23h 19m
    23
  • Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен
    23h 6m
    0
  • Требевић постаје центар медицинског туризма
    17h 16m
    0
  • Возачу борбеног возила Војске Србије одређен притвор: У несрећи погинуло пет особа, међу којима и троје дјеце
    23h 37m
    0
  • Промоција романа „Пиши, добри мој Нектарије“ Маријане Петронић 26. септембра у Источном Сарајеву
    3h 3m
    0