Rajić: "Mostovi prijateljstva" opravdali cilj

27.08.2021. 19:32
0
IZVOR: SRNA

 Direktor Osnovne škole /OŠ/ "Pale" Aleksandar Rajić ocijenio je da je dvodnevna manifestacija "Mostovi prijateljstva", u kojoj učestvuju učenici osnovnih škola iz Srbije, Slovenije, Crne Gore i BiH, u potpunosti ispunila cilj i potvrdila sve dosadašnje rezultate dugogodišnje saradnje škola iz zemalja regiona.- Posebnu zahvalnost dugujemo našim kolegama iz OŠ `Mak Dizdar` iz Sarajeva, ali i svim našim dragim gostima iz Mladenovca, Rume, Kotora, Beograda i Kranja- rekao je Rajić Srni.

On smatra da je ovo veoma lijepa priča koja je u interesu djeteta, unapređenja nastavnog procesa, razmjene iskustava između učenika i nastavnika, s ciljem međusobnog upoznavanja o drugim i drugačijim geografskim, ali i antropogenim nasljeđima ovih prostora.

Slika

Rajić je zahvalio za podršku prijateljima ove manifestacije - opštini Pale, kompaniji "Prointer", te finansijskim institucijama na nivou BiH.

U organizaciji OŠ "Pale", u Kulturnom centru na Palama sinoć je svečano otvorena dvodnevna manifestacija "Mostovi prijateljstva" u kojoj učestvuju učenici osnovnih škola iz Srbije, Slovenije, Crne Gore i BiH.

U okviru manifestacije planirano je održavanje bogatog kulturno-umjetničkog programa koji sadrži pjesmu, igru, dramske prikaze, recitaciju, izložbe i fudbalske utakmice, na kojima će učestvovati mješovite ekipe dječaka i djevojčica uzrasta od 10 do 14 godina. 

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Učenici ispratili u penziju nastavnika Slavka Lalovića (FOTO) Učenici ispratili u penziju nastavnika Slavka Lalovića (FOTO)
U protekle četiri godine realizovan niz važnih projekata u OŠ "Pale" U protekle četiri godine realizovan niz važnih projekata u OŠ "Pale"
Najčitanije
  • Trebević postaje centar medicinskog turizma
    19h 22m
    0
  • Promocija romana „Piši, dobri moj Nektarije“ Marijane Petronić 26. septembra u Istočnom Sarajevu
    5h 9m
    0
  • Šta donosi nacrt izmjena Zakona o komunalnoj policiji Srpske?
    3h 46m
    0
  • Otpočeti radovi na obnovi i uređenju Svetosavskog doma Hrama Svetog velikomučenika Prokopija u Visokom
    20h 50m
    1
  • Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži
    1h 23m
    0