Расписан јавни позив за учешће у Акцелератор програму у Источном Сарајеву

05.04.2022. 10:51
0
ИЗВОР: gradistocnosarajevo.com

Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом рада са финансијским планом за 2022. годину, расписала је 4. априла 2022. године јавни позив за учешће у Акцелератор програму који ће се проводити на подручју града Источно Сарајево.

Акцелератор програм ће се проводити у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – ОЈ Економски факултет Пале, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Градом Источно Сарајево, општинама у саставу града Источно Сарајево и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Акцелератор програм намијењен је почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама и које имају потенцијал за раст на тржишту.

Позив је отворен за све креативне особе које планирају започети властити посао на подручју града Источно Сарајево, држављани су Републике Српске/БиХ или имају одобрен трајни боравак у БиХ.

Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу, финансијско посредовање, неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца којег могу пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске  https://www.rars-msp.org/20919-2/ и https://www.preduzetnickiportalsrpske.net/banja-luka-javni-poziv-za-uces-e-u-akcelerator-programu-2/.

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: info@rars-msp.org најкасније до 18. априла 2022. године са назнаком „Пријава за учешће у акцелератор програму“.

Јавни позив можете преузети ОВДЈЕ.

Коментари 0
Повезане вијести
Пут од Лапишнице до Хан Дервенте освијетљен Пут од Лапишнице до Хан Дервенте освијетљен
Данас јавна трибина СДС-а у Касиндолу Данас јавна трибина СДС-а у Касиндолу
У понедјељак позориште "Пинокио" из Београда отвара 23. "Лут фест" У понедјељак позориште "Пинокио" из Београда отвара 23. "Лут фест"
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Новом Сарајеву
  5h 42m
  3
 • Младић убио комшију ашовом
  14h 11m
  0
 • Пут од Лапишнице до Хан Дервенте освијетљен
  15h 51m
  14
 • Четворо погинулих у саобраћајној несрећи код Мостара
  16h 49m
  0
 • Данас јавна трибина СДС-а у Касиндолу
  16h 35m
  0