Расписан јавни позив за учешће у Акцелератор програму у Источном Сарајеву

05.04.2022. 10:51
0
ИЗВОР: gradistocnosarajevo.com

Развојна агенција Републике Српске, у складу са Програмом рада са финансијским планом за 2022. годину, расписала је 4. априла 2022. године јавни позив за учешће у Акцелератор програму који ће се проводити на подручју града Источно Сарајево.

Акцелератор програм ће се проводити у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – ОЈ Економски факултет Пале, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Градом Источно Сарајево, општинама у саставу града Источно Сарајево и Заводом за запошљавање Републике Српске.

Акцелератор програм намијењен је почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама и које имају потенцијал за раст на тржишту.

Позив је отворен за све креативне особе које планирају започети властити посао на подручју града Источно Сарајево, држављани су Републике Српске/БиХ или имају одобрен трајни боравак у БиХ.

Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу, финансијско посредовање, неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца којег могу пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске  https://www.rars-msp.org/20919-2/ и https://www.preduzetnickiportalsrpske.net/banja-luka-javni-poziv-za-uces-e-u-akcelerator-programu-2/.

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: info@rars-msp.org најкасније до 18. априла 2022. године са назнаком „Пријава за учешће у акцелератор програму“.

Јавни позив можете преузети ОВДЈЕ.

Коментари 0
Повезане вијести
На конференцији и сајму женског предузетништва око 100 учесника На конференцији и сајму женског предузетништва око 100 учесника
Грађани Источног Сарајева трчали за Милоша – Заједно можемо све! (ФОТО) Грађани Источног Сарајева трчали за Милоша – Заједно можемо све! (ФОТО)
Пејић: Разумијевање и психолошка подршка од велике помоћи Пејић: Разумијевање и психолошка подршка од велике помоћи
Најчитаније
 • Јоргован, љековита биљка која цвјета само три седмице у години
  23h 41m
  2
 • Добрица Ерић - пјесник, прозаиста и драмски писац
  12h 26m
  1
 • Састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева (ВИДЕО)
  3h 47m
  0
 • Организован "Дан отворених врата" за најмлађе Паљане
  6h 0m
  0
 • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
  1h 31m
  0