Расписана потрага за једним лицем, претреси у Бањалуци и Источном Сарајеву

16.05.2020. 11:32
1
ИЗВОР: Srna

Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске расписало је потрагу за једним лицем који се директно доводи у везу са извршењем кривичног дјела тешко убиство Славише Ћулума, изјавила је Срни начелник Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Републике Српске Мирна Миљановић.

Миљановићева је навела да је јутрос, под надзором републичког јавног тужиоца, настављен увиђај на лицу мјеста, у насељу Драгочај код Бањалуке гдје је извршено ово кривично дјело.

-Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет и Специјалне антитерористичке јединице МУП-а Републике Српске врше преглед ширег подручја.
У оквиру ове истраге у току су претреси на 13 локација које користи осам лица на подручју Бањалуке и Источног Сарајева- истакла је Миљановићева.

Она је подсјетила да је приведено више лица која се могу довести у везу са убиством Ћулума и над њима је у току криминалистичка обрада.

На локалном сеоском путу у насељу Драгочај јуче је из засједе убијен Славиша Ћулум, који је прије мјесец дана изашао из затвора у Фочи.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Istraga 17.05.2020. 14:02
    Za IS ste u pravu, ovde sve trebate preroviti da nadjete krivca, usput ce te naci i zene koje prodaju laznu ljubav(prostitutke), drogu i politicare..
    A glavnog krivca trzite kod vas...
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    20h 44m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    19h 28m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    14h 13m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    11h 12m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    11h 18m
    0